برد خودروی برقی، اغلب اولین کلمهای است که هنگام صحبت از خودروی برقی به ذهن میآید. و دقیقا بعد از آن تصویر ذهنی، تمام شدن شارژ خودروی برقی در وسط اتوبان، یا مواجه شدن با یک شارژر خراب در یک ایستگاه شارژ وسط نا کجا آباد است!
این سؤال که برد خودروی برقی چفدر است، همیشه برای مشتریهای خاص یکی از بزرگترین مسائل است، اما نیازی به نگرانی نیست. آخرین نسل خودروهای برقی بازار، برد کافی برای پاسخگویی به نیازهای روزانه اکثر رانندگان خود را دارند؛ بسیاری از دارندگان خودروهای برقی به راحتی آنها را در ایستگاه شارژ خانگی خود شارژ میکنند و به ندرت به ایستگاههای شارژ عمومی نیاز پیدا میکنند.
برخی ممکن است در سفرهای طولانی مدت، مجبور به توقف برای شارژ مجدد شوند، اما، حتی اگر شما صاحب یک خودروی معمولی (بنزینی) باشید، و سفری طولانی مدت پیش رو داشته باشید، بدون شک برای استراحت در توقفگاهی خواهید ایستاد. که این برای یک خودروی برقی به منزله فرصت شارژ باتری خودرو خواهد بود.
۱۰ خودرو با بیشترین برد که میتوانید در سال ۲۰۲۰ خریداری کنید
در این بلاگ ۱۰ خودروی برقی که ادعای بیشترین برد را در سال ۲۰۲۰ (اندازهگیری شده با تست WLTP) که در حال حاضر در سراسر دنیا در بازار رقابت وجود دارند را خواهید دید.
۱.تسلا مدل S
برد خودروی برقی تسلا مدل S، بیشترین برد پیشنهادی در میان خودروهای حاضر در بازار رقابت در سال ۲۰۲۰ میلادی
- برد: ۳۷۹ مایل (۶۰۹.۹ کیلومتر)
- قیمت: ۷۷.۹۸۰ پوند
تسلا به تازگی مدل S ومدل X خود را به روز کرده است تا به لطف تغییراتی که در واحدهای محرکه اتومبیل ایجاد شده است ، برد بیشتری را ارائه دهد. این به روزرسانی که در اواخر آوریل ۲۰۲۰ ارائه شد، به مدل S Long Range امکان میدهد تا با یک بار شارژ ۳۷۹ مایل (معادل ۶۰۹.۹ کیلومتر) را مطابق با استاندارد اندازه گیری WLTP طی کند. مسلماً این گزینه بسیار پرهزینه خواهد بود، اما تسلا ارزش آن را خواهد داشت.
تسلا مدل S، چندین سال است که به عنوان خودروی برقی لوکس شناخته شده است؛ برد پیشرو بازار، فضای مناسب برای ۵ بزرگسال، شبکه گسترده شارژ Supercharger، و ویژگی اوتوپایلوت (راننده خودکار). این خودروی برقی همچنین بسیار سریع است و هر علاقهمندی به خودرو را برای تعویض به خودروی برقی ترقیب میکند.
جدا از توئیتها و شوخیهای ایلان ماسک و نگرانیهای اولیه، تسلا مدل S یک خودروی برقی درجه یک است. اگرچه که پیشکسوتان صنعت خودروسازی در حال اختراع و نوسازیهایی در صنعت هستند، تسلا، در حال حاضر، در صورت نساز به برد طولانی و شبکه گسترده شارژ پر سرعت، بهترین گزینه است. نسخهای با شتاب و سرعت بیشتر از مدل S نیز موجود است، اما برد آن به نسبت پایینتر از عدد اولیه پیشنهادی ۳۷۹ مایل خواهد بود.
۲. تسلا مدل ۳
- برد: ۳۴۸ مایل (۵۶۰ کیلومتر)
- قیمت:۴۶.۹۹۰ پوند
حدود سه سال پیش، زمانیکه این خودرو پا به بازار گذاشت، از خودروی برقی مناسب عام مردم (به ادعای تسلا) رونمایی شد. قیمت پایهای این خودرو از ۴۰.۴۹۰ پوند (یعنی قبل از نظر گرفتن صرفهجویی بلند مدت تسلا) شروع میشود و برد خودروی برقی ۲۵۴ مایل (معادل ۴۰۸.۷ کیلومتر) میباشد.
اگر بودجه خود را برای سرویس بهتر افزایش دهید، میتوانید تسلا مدل ۳ با برد طولانی را با قیمت ۴۶.۹۹۰ پوند با برد ۳۴۸ مایل (معادل ۵۶۰ کیلومتر) خریداری کنید؛ این خودرو علاوه بر برد طولانی سرعت ۰-۶۰ را در ۴.۴ ثانیه طی میکند و سرعتی معادل ۱۴۵ مایل بر ساعت (معادل ۲۳۳.۳ کیلومتر بر ساعت) را از خودروی برقی خود انتظار داشته باشید.
طراحی جدید و مدرن تسلا مدل ۳
تسلا مدل ۳ صفحه نمایشی لمسی را در قسمت جلو خودرو ارائه میدهد که به عنوان تنها نقطه انتشار اطلاعات خودرو عمل میکند و هیچ شماره و عفربهای را در پشت فرمان خودرو مشاهده نخواهید کرد؛ تمام اطلاعات از قبیل مسیریابی تا کنترل برف پاککن در صفحه لمسی برای شما قابل مشاهده و تنظیم است.
راندن این خودروی ۵ سرنشین در ابتدا میتواند کاملا بیگانه به نظر برسد، اما به سادگی قابلیت آداپته شدن در عادات رانندگی روزانه شما را خواهد داشت. تسلا مدل ۳ از سیستم اوتوپایلت (راننده خودکار) نیز بهرهمند است و در حالیکه دقیقا مانند خودروهای تسلا مدل S و X میتواند از ایستگاههای سوپرشارژ استفاده کند، برای هر بار استفاده، هزینه آن را نیز باید پرداخت کنید. دقیقا مانند تسلا مدل S، یک نسخه بهبود یافته نیز از مدل ۳ موجود است؛ این خودروی بهبود یافته شتاب ۰-۶۰ مایل بر ساعت ۳.۲ ثانیهای دارد، اما برد ارائه شده برای این شتاب ۳۲۹ مایل (معادل ۵۲۹ کیلومتر) میباشد.
۳.تسلا مدل X
- برد: ۳۱۴ مایل (۵۰۵ کیلومتر)
- قیمت: ۸۲.۹۸۰ پوند
تسلا مدل X یک SUV از خانواده برند تسلا است، که از همان شاسی، باتری و موتور الکتریکی که در تسلا مدل S، استفاده شده است، استفاده میکند (ولی در یک بدنه بزرگتر و جادارتر). تقریبا میشود گفت که این خودروی برقی بیش از حد مهندسی شده است؛ در تسلا مدل Xدرهای سرنشینان عقب رو به بالا باز میشوند که حتی میتوانند با صدای موزیک هماهنگ شوند. علاوه بر برد خودروی برقی شاخص این مدل، بزرگترین شیشه پانوراما جلو خودرو نیز یکی از خصوصیاتی است که این مدل به آن شناخته شده است.
عملکرد خودروی برقی تسلا مدل X دقیقا مانند مدل S از همین خانواده برند است، تنها با این تفاوت که ۷ سرنشین را در خود جای میدهد؛ دقیقا همان صفحه لمسی که در مدل S ارائه شده است را دارد، از سیستم اوتوپایلت (راننده خودکار) بهرهمند است و دسترسی به شبکه گسترده سوپرشارژ را نیز دارد.
وزن تسلا مدل X
وزن اضافی مدل X نسبت به مدل S موجب اندکی کاهش برد در مقیاس میشود؛ ۳۱۴ مایل (معادل ۵۰۵ کیلومتر) تنها با پرداخت ۸۲.۹۸۰ پوند. خریدارانی که عملکرد بهبود یافته میخواهند میتوانند مدل بهبود یافته X را خریداری کنند. در حالیکه برد آن کمی کوتاهتر است یعنی ۳۰۱ مایل (۴۸۴ کیلومتر)، اما میتواند از ۰ تا ۶۰ مایل بر ساعت را تنها در ۲و۶ ثانیه عرضه کند و در جادهای صاف و در بالاترین سرعت، ۱۶۳ مایل بر ساعت معادل ۲۶۲ کیلومتر در ساعت را ارائه میدهد.
۴.جگوار آی-پیس ( Jaguar I-Pace )
- برد: ۲۹۲ مایل (۴۶۹ کیلومتر)
- قیمت: ۶۴.۴۹۵ پوند
جگوار با وارد کردن آی-پیس به بازار رقابت، تمام چشمها را به خود دوخت. یک SUV با رقیبی مانند تسلا. این SUV قدرتمند بدون بازی کلمات مارکتینگ، خود گویای عملکرد خود بود این خودروی برقی، کاملا توانمند و بسیار مناسب بازار مصرف بود.
آنچه جالب است این است که جگوار مانند بسیار از خودروسازان ورودش به بازار خودروهای برقی را با یک هیبرید شروع نکرد، بنابراین خودروی برقی موفقیت آمیز رکوردی را برای جگوار ثبت کرد.
با آموختههای مربوط به فرمول E جگوار، و باتری ۹۰ کیلووات بر ساعت جگوار آی-پیس شتاب این خودرو از ۰ تا ۶۲ مایل بر ساعت در تنها ۴.۵ ثانیه است و در صورت خالی نبودن شارژ ماشین سرعت حداکثری معادل ۲۹۲ مایل (۴۶۹ کیلومتر) را خواهید داشت. الیته قابل ذکر است که این برد طولانی در شرایط واقعی به ویژه در ماههای سردتر در زمستان کوتاهتر خواهد شد.(این قانون در تمام خودروهای برقی یکسان است)
در داخل کابین آی-پیس، سیستم سرگرمی-اطلاعاتی نصب شده که هم شامل دکمه و هم صفحه لمسی میباشد؛ این سیستم دقیقا مشابه سیستم استفاده شده در جدیدترین مدل رنج روور است، و احساس شهودی بیشتری نسبت به رویکرد تمام لمسی تسلا دارد.
درست است که جگوار شبکه شارژ اختصاصی مانند تسلا ندارد (درواقع هیچ خودروی برقی ندارد)، اما آی-پیس با هزاران شارژر عمومی ایستگاههای شارژ سراسر دنیا قابل شارژ است.
۵.کیا ای-نیرو (Kia e-Niro )
- برد: ۲۸۲ مایل (۴۵۳.۸ کیلومتر)
- قیمت: ۳۶.۴۹۵ پوند
برد خودروی برقی کیا ای-نیرو فقط ۱۰ مایل (۱۶ کیلومتر) کمتر از جگوار آی-پیس است، ولی قیمت آن ۳۰.۰۰۰ پوند پایینتر از جگوار است! این، کیا را گزینه مناسب برای سفرهای طولانی (با چند توقف در ایستگاه شارژ) و قیمت مناسب میکند.
توان تولیدی کیا ای-نیرو ممکن است نسبتاً کم باشد؛ ۲۰۱ اسب بخار، اما مانند همه خودروهای برقی مدرن ، e-Niro می تواند با چشم برهم زدنی از چراغ قرمز دور شود. مدل اول ارائه شده کیا ای-نیرو از طیف گستردهای از کیتهای اضافی نیز بهرهمند است؛ از جمله کنترل رادار کروز و شارژ بیسیم تلفن همراه. تنها مسئله صفهای طولانی خرید است، از آنجایی تقاضا بسیار بالا و کیا همچنان در حال گسترش خط تولید است.
ای-نیرو دارای سیستم همیار راننده است که میتواند کنترل گاز و ترمز را در ترافیکهای سنگین بر عهده بگیرد. کیا برای خرید این خودرو وارانتی ۷ ساله ارائه میدهد که هرگونه نگرانی بابت تعمیرات پرهزینه را برای خریدار کاهش و حتی از بین میبرد.
۶.هیوندای کُنا برقی
- برد: ۲۷۸ مایل (۴۴۷.۳ کیلومتر)
- قیمت: ۳۸.۹۰۰ پوند
هیوندار کُنا برقی دارای پیشرانهای مشابه کیا ای-نیرو است، اما با بردی نسبتا کمتر (۲۷۸ میل معادل ۴۴۷.۳ کیلومتر) با باتری ۶۴ کیلووات ساعت. این خودروی برقی با بسته باتری ۳۹ کیلووات ساعت نیز برای خریداران عرضه شده است که تنها ۳۲.۹۰۰ پوند ارزش گذاری شده است و برد آن معادل ۱۸۰ مایل (۲۸۹.۶ کیلومتر) است.
همانند کیا، هیوندای هم از سیستم ترمز احیاکننده برخوردار است و یک صدای ملودیک در خارج کابین برای کمک به هشدار به عابران پیاده و دوچرخه سواران دارد.
سیستم عاملهای پشتیبان
خودروی کُنا برقی از هردو سیستم عامل اپل کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی میکند و همچنین شارژر بیسیم برای تلفن همراه رانندگان دارد. وارانتی این خودرو ۵ ساله است، در حالیکه، باتری آن دارای وارانتی ۸ ساله میباشد!
جالب است بدانید که تقاضا برای این مدل خودروی برقی اقتصادی آنقدر بالا بوده که هیوندای مجبور به گسترش خط تولید خود برای رفع نیاز مشتریان شده است. به گفته دفتر مرکزی انگلستان هیوندای، صف انتظار برای خرید این مدل بسیار بالا است، اما اکنون منبعی مناسب با بازه زمانی تحویل مناسبتر تهیه شده است.
۷.مرسدس بنز EQC
- برد: ۲۵۹ مایل (۴۱۶.۸ کیلومتر)
- قیمت: ۶۵.۷۲۰ پوند
با یک نگاه به این خودروی برقی از مرسدس بنز، ممکن است آن را فقط یک SUV معمولی مرسدس ببینید، و این دقیقا هدفی بوده که مرسدس بنز داشته است. این خودروی برقی قرار نیست SUV خاص یا جالب توجهی باشد (البته که هست!). این SUV نمایانگر تمام احترام و تشویق مرسدس بنز است در یک بسته ارائه معمولی.
این SUV، به نسبت سنگین وزن است، ۲۴۹۵ کیلوگرم، اما عملکرد آن تعداد کمی را مایوس کرده است. برد خودروی برقی مرسدس بنز EQC معادل ۲۵۹ کایل (۴۱۶.۸ کیلومتر) در یک بار شارژ است و شتاب آن از ۰ تا ۶۲ مایل بر ساعت تنها ۵.۱ ثانیه است و این واقعا چشمگیر است!
EQC تجربه یک رانندگی بی نقص، راحت و بیدردسر است. علاوه بر عملکرد و رانندگی بیدردسر شما راننده یک مرسدس بنز خواهید بود. درست است که امکان وسوسه شما توسط تسلا مدل X بسیار بالا باشد، اما پشتیبانی و کیفیت مرسدس بنز نیز وسوسه انگیز است.
۸.آئودی ای-ترون
- برد: ۲۳۹ مایل (۳۸۴.۶ کیلومتر)
- قیمت: ۵۹.۹۰۰ پوند
اولین خودروی برقی آئودی، یعنی ای-ترون یک SUVباتریدار است که برد فوقالعادهای را با باتری ۹۵ کیلووات بر ساعت ارائه میدهد. آئودی ای-ترون میتواند با سرعت حداکثری ۱۵۰ کیلووات شارژ شود، این به این معنا است که این خودرو با نسل بعدی شارژرهای سریع سازگار است و این سعنی آینده پژوهی.
این شارژ سریع میتواند اینطور معنی شود؛ باتری خالی ای-ترون در کمتر از ۳۰ دقیقه ۸۰٪ شارژ میشود و در حدود ۵۰ دقیقه ۱۰۰٪. این ویژگی برای کسانی که مسافتهای طولانی روزانه دارند یا رانندگانی که دسترسی متناوب به زیرساختهای عمومی شهر دارند، گزینه بسیار منطقی و مناسبی است.
جذابیت آئودی ای-ترون
برد خودروی برقی ای-ترون تنها جذابیت آن نیست! در داخل کابین، یک جفت صفحه نمایشگر لمسی وجود دارد که یادآور تجربه استفاده از I-pad است و همچنین چندیت دکمه و دسنگیره. مدل Launch Edition ای-ترون شامل فناوریهای پیچیدهتری نیز هست ( Drag-reducing camera based mirrors ).
ای-ترون مانند رقبای خود یک خودروی ۲ محوره است؛ هر محور یک موتور الکتریکی. آئودی ادعا میکند که در ۵.۷ ثانیه، ای-ترون میتواند از ۰ تا ۶۲ مایل بر ساعت شتاب بگیرد. در شرایط جادهای صاف و بدون دستانداز، آمادگی دیدن عدد ۱۲۴ مایل بر ساعت معادل تقریبی ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت را داشته باشید.
۹. نیسان لیف ای+
- برد: ۲۳۹ مایل (۳۸۴.۶ کیلومتر)
- قیمت: ۳۵.۸۹۵ پوند
نیسان لیف از سال ۲۰۱۰ در بازار حضوری پررنگ داشته است (۲ سال بیشتر از تسلا مدل S که محبوبترین خودروی برقی از نظر مصرف کنندگان است). نسل دوم خودروی برقی نیسان لیف در سال ۲۰۱۷ ارائه شد که بهبود باتری داشته است ( از بسته باتری ۴۰ کیلووات بر ساعت به ۶۲ کیلووات بر ساعت) که برد خودروی برقی را از ۱۶۸ مایل ( ۲۷۰.۳ کیلومتر) به ۲۳۹ مایل (۳۸۴.۶ کیلومتر) ارتقا داده است.
درست است که برای خرید نسخه پریمیوم نیسان لیف هزینه بیشتری را پرداخت خواهید کرد، اما ارزش آن نسبت به بازار همچنان بسیار بالا است. خودروی برقی نیسان لیف ای+ یکی از محبوبترین خودروهای برقی موجود در بازار است و اولین خودروی برقی است که بیش از ۴۰۰.۰۰۰ دستگاه در سراسر دنیا فروخته است (این آمار تا قبل از مارس ۲۰۱۹ است و تا الان این عدد بسیار بیشتر شده است).
خودروی برقی ای+ تکنا پشتیبان اپل کار پلی و اندروید اتو است که از طریق یک صفحه لمسی ۸ اینچی با سیستم مسیریابی اختصاصی با پشتیبانی سیستم مسیریابی TomTom است. شتاب این خودروی برقی از ۰ تا ۶۲ مایل بر ساعت ۷.۱ ثانیه آزمایش شده است، که البته اگر سیستمی با نام ECOرا در این خودرو فعال کنید، شتاب را کاهش میدهد تا برد خودروی برقی را افزایش دهد.
به لطف تنظیمات e-Pedal’ و ترمز احیا کننده ، میتوانید به راحتی فقط با استفاده از یک پدال رانندگی کنید. سایر خودروهای برقی نیز چنین امکانی را در اختیار شما قرار میدهند، اما در هر صورت ، این سیستم بصری به خوبی کار میکند.
۱۰. ب ام و آی-۳
- برد: ۱۹۳ مایل (۳۱۰.۶ کیلومتر)
- قیمت: ۳۷.۴۸۰ پوند
برد خودروی برقی آی-۳ در سال ۲۰۱۸ از ۱۵۹ مایل (۲۵۵.۸ کیلومتر) به ۱۹۳ مایل (۳۱۰.۶ کیلومتر) ارتقا پیدا کرد. با وجود اینکه برد خودروی برقی ب ام و در انتهای این لیست قرار گرفته، اما طراحی و مدرنیته ارائه شده آن بینظیر است.
کابین داخلی ب ام و آی-۳ مدرن و مینیمالیستیک است، و اگر تزئینات بامبو اختیاری را انتخاب کنید، جلوه آن برجستهتر نیز میشود. درهای عقب خودرو که برعکس باز میشوند نیز به خاص بودن جلوه این ب ام و میافزایند. داشبورد این خودروی برقی محهز به یک صفحه نمایشگر ۵.۷ اینچی TFT و یک صفحه نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی برای سیستم اطلاعات-سرگرمی است.
کابین داخلی آی-۳ بسیار مدرن است، زیرا این مدل مجهز به ساخت پلاستیکی تقویت شده قیبری است که آی-۸ از آن برخوردار است. این خودروی برقی ۱۸۴ اسب بخار قدرت تولید میکند و در ۶.۹ ثانیه ۰-۶۲ مایل را طی میکند.
قیمت بالای ب ام و
ممکن است فکر کنید که آی-۳ جزو خودروهای برقی گران است. شما میةوانید یک رنو زوئی را در لیست گزینههای انتخابی خود قرار دهید که قیمت پایینتر و برد ۱۷۵ مایلی (معادل ۲۸۱ کیلومتر) دارد. خبر خوب این ایت که نسل دوم رنو زوئی نیز در راه است و وعده برد ۲۴۲ مایلی آن (۳۸۹.۴ کیلومتری) بسیار وسوسه انگیز است.
این بلاگ توسط ولتی برای به اشتراک گذاشتن برترین برد خودروی برقی سال ۲۰۲۰ و نام بردن ۱۰ خودروی برقی با بهترین و کارآمدترین بردهای سال ۲۰۲۰، جمع آوری و تهیه شده است. با پیوستن به ولتی از خبرهای روز دنیای خودروهای برقی عقب نمانید.
واقعا مطلب مفید و جامعی بود.
لطفا باز هم در مورد مدل جدید خودروهای برقی بنویسید
مطلب بسیار مفید و جالبی بود بسیار عالی
مطلب جالبی بود و جزییات مفیدی ذکر شده بود.
مطلب مفید و کاملی بود