برد خودروی برقی ، ایستگاه شارژ ، خودروی برقی ، خودروهای پلاگین هیبریدی ، باتری

 

هیچ پاسخ واحدی برای این سؤال نیست! و کاملا به انتخاب شما از خودروی برقی بستگی دارد. امروزه، تعداد فزاینده‌ای از انواع مختلف خودروی برقی در بازار موجود است. وسایل نقلیه مبتنی بر باتری منحصرا از طریق الکتریسیته تأمین شده از باتری کار می‌‌کنند. ( که معمولا به آن BEV) Battery Electric Vehicles) و یا به اختصار EV) Electric Vehicle)) گفته می‌شود. وسایل نقلیه پلاگین هیبریدی ترکیب یک موتور الکتریکی و موتور احتراق داخلی (موتور ینزینی) هستند؛ موتور الکتریکی با وصل شدن وسیله نقلیه به پریز (خروجی) برق شارژ می‌شود.

فناوری باتری

کلید رمز برد و یا دامنه خودروی برقی، فناوری باتری آن است. امروزه، اکثر خودروهای برقی با باتری ۱۰۰٪ برد طی مسافت ۷۰ تا ۱۰۰ مایل (معادل ۱۱۲ تا ۱۶۰ کیلومتر) به خودرو اضافه می‌کنند. گزارش‌ها حاکی از آن هستند که این برد نیاز متوسط روزانه بیشتر آمریکایی‌ها ( ۳۷ مایل معادل ۵۹.۵ کیلومتر ) را پاسخ‌گو است. در حالی‌که کم‌تر از ۱ درصد از خانوارهای آمریکایی به خودروهای برقی روی آورده‌اند، تحقیقی از اتحادیه دانشمندان علاقه‌مند نشان می‌دهد که بیش از ۴۲٪ از خانوارها می‌توانند خودروی بنزینی خود را با خودروی برقی جایگزین کنند. گزینه‌های انتخابی خودروهای برقی روز به روز در حال افزایش هستند‌ و در حال حاضر بیش از ۳۲ مدل که پاسخ‌گوی نیاز مصرف کنندگان است در بازار رقابت موجود هستند.

فقط در سالی که گذشت (۲۰۱۷ میلادی)، دامنه بیشتر خودروهای برقی موجود در بازار به طرز چشم‌گیری افزایش داشته است. برخی از این خودروها می‌توانند ۳۰۰ مایل (معادل ۴۸۳ کیلومتر) را با یک بار شارژ کامل طی کنند. به عنوان مثال، نیسان لیف نسل اول، که از محبوب‌ترین خودروهای برقی مصرفی بازار است، بردی معادل ۷۳ مایل (۱۱۷.۵ کیلومتر) داشته است، ولی خودروی برقی نیسان لیف ۲۰۱۷ برد خود را به ۱۰۷ مایل (۱۷۲ کیلومتر) ارتقا داده است!

خبر بهتر این است که نسل آینده نیسان لیف، که به آن لقب لیف ۲.۰ داده شده است، با یک بار شارژ کامل بردی معادل ۲۰۰ مایل (۳۲۱.۸ کیلومتر) خواهد داشت. مدیر عامل نیسان طی مصاحبه‌ای اعلام کرده که: «تا سال ۲۰۲۰ انتظار می‌رود که پرچم‌دار خودروهای برقی، نیسان، بردی معادل ۳۰۰ مایل (۴۸۲ کیلومتر) داشته باشد.»

آنالیز Plugless

به تازگی، اواتران ( Evatran )، مالک و صاحب امتیاز Plugless (شارژر بی‌سیم خودروی برقی) نمودارهای فنی جدیدی را برای نمایش دادن طیف وسیعی از خودروهای برقی موجود در بازار ارائه داده است. همان‌طور که از نمودار زیر پیدا است، خودروهای برقی مختلف بر اساس باتری‌های استفاده شده در آن‌ها برد‌های متفاوتی را ارائه می‌دهند و این آمار در حال افزایش است. نگاهی به نمودار زیر بیاندازید تا برد خودروی برقی از نگاه Plugless در سال ۲۰۱۷ را با هم بررسی کنیم:

برد خودروی برقی ، ایستگاه شارژ ، خودروی برقی ، خودروهای پلاگین هیبریدی ، باتری

مدل‌های خودروی برقی موجود در بازار از برند تسلا تا به امروز، بیش‌ترین برد تمام الکتریکی را نسبت به خودروهای برقی دیگر ارائه داده‌ است. شِوی بُلت نیز در حال پیشرفت بی‌نظیری نسبت به رقبای خود در بازار است و ما آن را ترند سال خودروی برقی نام‌گذاری کرده‌ایم؛ این خودرو با یک بار شارژ کامل می‌تواند ۲۳۸ مایل (معادل ۳۸۳ کیلومتر) به برد خودروی برقی اضافه کند.

این به این معنا است که شما می‌توانید با یک بار شارژ کامل شوی بُلت از آتلانتا به شارلوت (۳۰۴ مایل-۴۸۰ کیلومتر) و یا از میامی به اورلاندو (۲۳۶ مایل-۳۷۹ کیلومتر) بروید و در انتهای مسیر برد اضافی برای رفتن به نزدیک‌ترین ایستگاه شارژ را نیز داشته باشید. شرکت خودروسازی فورد موفق شده است تا بدون افزایش قیمت خودرو، برد مدل‌های نسل جدید را بهبود بخشد؛ فورد فوکوس برقی جدید ۲۰۱۷ برد خود را از ۷۶ مایل (۱۲۲ کیلومتر) در نسل گذشته‌اش به ۱۱۵ مایل (۱۸۵ کیلومتر) ارتقا دهد.

اطلاعات ارائه شده توسط پلتفرم خودروی برقی

خودروهای برقی همچنین اطلاعات وافر و کافی را در خصوص زمان نیاز شما برای شارژ کردن خود در اختیار شما قرار می‌دهند. مانند اکثر خودروهای بنزینی امروز، که اطلاعاتی در مورد کیلومتر یا مایل طی شده و میزان بنزین در اختیار شما قرار می‌دهند، خودروهای برقی اطلاعاتی از قبیل برد باقیمانده، میزان مصرف باتری، شارژ باقیمانده و زمان‌هایی که شارژ شده‌اند را در اختیار قرار می‌دهند. این اطلاعات، برای برنامه ریزی زمان شارژ خودروی برقی، برد خودروی برقی شما و زمان رسیدن به مقصد بسیار مناسب و قابل اندازه گیری و برنامه ریزی هستند.

برخی از این خودروهای برقی مانند نیسان، ماشین حساب‌های آنلاینی را نیز برای محاسبه برد خودروی برقی قبل از شروع سفر شما در داشبورد ماشین نصب کرده و دسترسی آسانی را برای آن تنظیم کرده‌اند. نقشه ایستگاه‌های شارژ نیز جزو آن دسته از اطلاعاتی است که بسیاری از خودروهای برقی از گزینه‌های داشبورد آنلاین خود قرار داده‌اند؛ اپلیکیشن‌های شارژ خودروی برقی نیز برای دانلود و استفاده بر تلفن همراه هوشمند شما در پلتفرم‌های سازگار با استفاده شما در سراسر اینترنت موجود و قابل بررسی هستند. (مانند پلاگ شیر)

گسترش دامنه خودروهای برقی

علاوه بر گسترش دامنه خودروهای برقی ( BEV/EV )، ما شاهد گسترش پهنه دامنه وسایل نقلیه پلاگین هیبریدی ( PHEV ) نیز هستیم. خودروهای پلاگین هیبریدی می‌تواند پله اول روند تغییر استفاده از خودروهای بنزینی به برقی باشد؛ زیرا به رفع اضطراب از واهمه استفاده از خودروی برقی کمک فوق‌العاده‌ای می‌کند و همچنین تغییر بسیار کوچکی نسبت به عادات مصرف‌گرایانه است. اواتران تعریف جالبی از خودروهای پلاگین هیبریدی کرده: «خودروی پلاگین هیبرید، در اکثر روزها تجربه رانندگی یک خودروی برقی است، و در باقی روزها یک خودروی هیبریدی گازی-برقی کارآمد.»

افزایش دامنه باتری و گزینه‌های روزافزون خودروهای برقی موجود در بازار رقابت، اعتماد به راندن خودروهای الکتریکی را روز به روز افزایش می‌دهد. باتری‌های با برد پیشنهادی بالاتر، نه تنها امکان افزایش مسافت طی شده و افزایش برد خودروی برقی را فراهم می‌کند، بلکه به رانندگان اطمینان می‌دهد که با استفاده از خودروهای برقی می‌توانند به تمام نیازهای روزمره خود برسند و در عین حال برد اضافی نیز برای مواقع ضروری و سایر فعالیت‌های لحظه آخری ذخیره کنند.

ما در ولتی از آخرین اخبار و پایه‌ایترین اطلاعات مربوط به خودروهای برقی می‌گوییم. با دنبال کردن ما در فضای مجازی به خانواده ولتی بپیوندید.

 

برد خودروی برقی ، ایستگاه شارژ ، خودروی برقی ، خودروهای پلاگین هیبریدی ، باتری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبارفناوریاطلاعاتتماس