ایستگاه های شارژ خودروهای برقی چگونه کار می کنند و راهنمای استفاده آن به چه شکل است . اتومبیل های تمام الکتریکی مخزن بنزین ندارند – به جای اینکه ماشین خود را با گالن بنزین پر کنید ، شما فقط ماشین خود را به ایستگاه شارژ آن متصل می کنید تا سوخت شود.
راننده گان اتومبیل های الکتریکی به طور متوسط هشتاد درصد شارژ اتومبیل خود را در خانه انجام می دهند. در ادامه راهنمایی در مورد نوع ایستگاه های شارژ اتومبیل برقی و میزان هزینه ای که می توانید برای شارژ خودرو برقی خود بپردازید آورده شده است.
انواع ایستگاه های شارژ اتومبیل های برقی
شارژ کردن یک ماشین الکتریکی یک فرآیند ساده است: شما به راحتی ماشین خود را به یک شارژر متصل به شبکه برق متصل می کنید. با این حال ، همه ایستگاه های شارژ خودرو برقی (همچنین به عنوان تجهیزات تامین وسایل نقلیه الکتریکی یا EVSE شناخته می شوند) برابر نیستند. برخی از آنها را می توان به سادگی با اتصال به پریز دیواری استاندارد شارژ کرد ، در حالی که برخی دیگر نیاز به نصب سفارشی دارند. مدت زمان شارژ خودرو نیز بسته به شارژر مورد استفاده شما متفاوت خواهد بود.
شارژرهای وسایل نقلیه الکتریکی معمولاً در یکی از سه دسته اصلی قرار می گیرند: ایستگاه های شارژ سطح 1 ، ایستگاه های شارژ سطح 2 و شارژرهای سریع DC (که به آنها ایستگاه های شارژ سطح 3 نیز گفته می شود).
ایستگاه های شارژ سطح 1
شارژرهای سطح 1 از یک فیش 120 ولت جریان متناوب استفاده می کنند و می توانند به یک پریز استاندارد متصل شوند. برخلاف سایر شارژرها ، شارژرهای سطح 1 نیازی به نصب تجهیزات اضافی ندارند. این شارژرها به طور معمول دو تا پنج مایل در ساعت شارژ را تحویل می دهند و بیشتر در خانه استفاده می شوند.
شارژرهای سطح 1 کم هزینه ترین گزینه EVSE هستند ، اما همچنین بیشترین زمان را برای شارژ باتری ماشین شما می گیرند. صاحبان خانه معمولاً از این نوع شارژرها برای شارژ اتومبیل خود به مدت یک شب استفاده می کنند.
ایستگاه های شارژ سطح 2
شارژرهای سطح 2 هم برای ایستگاه های شارژ مسکونی و هم برای استفاده تجاری استفاده می شوند. آنها از دوشاخه 240 ولت (برای مسکونی) یا 208 ولت (برای تجاری) استفاده می کنند و برخلاف شارژرهای سطح 1 ، نمی توان آنها را به پریز دیواری استاندارد متصل کرد. در عوض ، آنها معمولاً توسط یک برقکار حرفه ای نصب می شوند. آنها همچنین می توانند به عنوان بخشی از سیستم پنل خورشیدی نصب شوند.
شارژرهای اتومبیل برقی سطح 2 در هر ساعت شارژ 10 تا 60 مایل برد دارند. آنها می توانند در کمتر از دو ساعت باتری اتومبیل الکتریکی را به طور کامل شارژ کنند ، و این گزینه ای ایده آل برای هم صاحبان خانه که به شارژ سریع نیاز دارند و هم مشاغلی که می خواهند ایستگاه های شارژ را به مشتریان ارائه دهند.
شارژرهای سریع DC (ایستگاه های شارژ سطح 3 یا CHAdeMO EV نیز شناخته می شوند)
شارژرهای سریع DC که با نام ایستگاه های شارژ سطح 3 یا CHAdeMO نیز شناخته می شوند ، فقط با 20 دقیقه شارژ می توانند 60 تا 100 مایل برد برای ماشین الکتریکی شما فراهم کنند. با این حال ، آنها معمولاً فقط در کاربردهای تجاری و صنعتی استفاده می شوند – برای نصب و نگهداری آنها به تجهیزات کاملاً تخصصی و پرقدرت نیاز دارند.
با استفاده از شارژرهای سریع DC نمی توان همه اتومبیل های برقی را شارژ کرد. اکثر خودروهای الکتریکی پلاگین هیبریدی از این قابلیت شارژ برخوردار نیستند و برخی از وسایل نقلیه تمام برقی را نمی توان با شارژر سریع DC شارژ کرد. میتسوبیشی و نیسان لیف دو نمونه از اتومبیل های برقی هستند که شارژر سریع DC را فعال می کنند.
بدون دیدگاه