خودروهای الکتریکی که دردسر شارژ کردن ندارند


خودروی الکتریکی Sion

سایون (SION)، یک خودروی برقی جادار با ظرفیت 305 کیلومتر رانندگی در هر بار شارژ، که از طریق انرژی خورشیدی نیز شارژ می شود.

248 سلول خورشیدی که به طور یکپارچه در بدنه این خودرو نصب شده‌اند، می‌توانند به طور متوسط 112 کیلومتر (تا 245 کیلومتر) در هفته، از طریق انرژی خورشید به طرفیت باتری خودرو اضافه کنند. این امر باعث می شود که سایون در مسافت های کوتاه نیاز به شارژ مجدد نداشته باشد.

شارژ انعطاف پذیر

شارژ سایون تا 80 درصد، حدود 35 دقیقه در ایستگاه شارژ سریع طول می کشد. علاوه بر این سایون در هر ایستگاه شارژ عمومی در اروپا، از طریق پریز برق خانگی معمولی یا از طریق یک خودروی سایون دیگر قابلیت شارژ شدن دارد! شارژر دو طرفه سایون، این امکان را می دهد تا شارژ موجود در باتری خودرو را با دیگر خودروهای الکتریکی نیز به اشتراک بگذارید.

شارژر دیواری

سایون فراتر از یک خودرو است. این خودرو به نوعی سیستم ذخیره سازی خانگی خودش است. شارژر دیواری دو طرفه آن، سایون را به یک منبع انرژی پایدار برای خانه تبدیل می کند. درواقع شما می توانید تا پنج روز به طور خودکفا انرژی خانه خود را با قیمت بسیار کمتری نسبت به سایر ارائه دهندگان تامین کنید.

محدوده استفاده

باتری مایع خنک‌شونده سایون دارای ظرفیت 54 کیلووات ساعت است که به شما این امکان را می دهد تا 305 کیلومتر را با یک بار شارژ رانندگی کنید. البته این مقدار به آب و هوا و نحوه رانندگی شما بستگی دارد. هرچند این مقدار مناسبی برای استفاده روزمره به شمار می رود.

قدرت باتری

فناوری شارژر دوطرفه سایون شما را قادر می سازد تا در هر کجا که هستید از آن به عنوان منبع انرژی سیار استفاده کنید. حتی اگر در کمپینگ، در محل ساخت و ساز یا در خانه باشید. با سایون می‌توانید از طریق یک دوشاخه معمولی خانگی تمام دستگاه‌های الکترونیکی رایج را تا 3.7 کیلو وات شارژ کنید. البته در صورت استفاده از دوشاخه نوع 2 قدرت بیشتری را دریافت خواهید کرد. در نتیجه می توانید دستگاه‌های ولتاژ بالا تا 11 کیلو وات را نیز شارژ کنید.

خودروی سایون (Sion) در یک نگاه خودرویی الکتریکی با کاربرد راحت و آسان است. این خودرو در مقایسه با خودروهای الکتریکی دیگر، دردسر شارژ کردن را ندارد.

 

بیشتر بخوانید:

خودروی برقی جدید 25000 دلاری تسلا

جنرال موتورز و تامین انرژی از لیتیوم برای باتری های نسل بعدی

 

1 دیدگاه

  • ببین اونا چی ساختند ماهم یوز ساختیم که رومون نمیشه بگیم ایرانیه .واقعا خجالت آوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبارفناوریاطلاعاتتماس