شارژر خورشیدی شفاف
آلکاتل به تازگی نمایش آزمایشی یک تلفن همراه با پنل خورشیدی شفاف روی صفحه نمایش را آغاز کرده است که به کاربران اجازه میدهد تلفن خود را به سادگی با قرار دادن در آفتاب شارژ کنند.
اگرچه احتمالاً این پروژه به دلایل تجاری به زودی در دسترس قرار نخواهد گرفت، اما این شرکت امیدوار است این ابداع به عنوان یک گام مثبت در رفع دغدغه روزمره کاربران برای تمام شدن شارژ گوشی باشد. این گوشی همانند سایر شارژرهای خورشیدی با تابش نور خورشید و دیگر منابع استاندارد نوری شارژ میشود.
[cycloneslider id=”5000-2″]
خودرو با باتری آلومینیوم؛ هوا با یک شارژ 1100 مایل(1800 کیلومتر) پیمایش نمود
یک اتومبیل توانسته است حدود 1800 کیلومتر را با یک بار شارژ باتری طی کند. راز این پیمایش فوقالعاده نوعی فناوری باتری به نام آلومینیومـهوا است که در آن از اکسیژن موجود در هوا برای پر کردن کاتد باتری استفاده میشود. این امر باعث می شود این باتری سبک تر از باتری های یون لیتیومی با کاتد مایع باشد و پیمایش به مراتب بیشتری به خودرو بدهد.
باتری انرژی گرفته از ادرار
بنیاد بیل گیتس به تازگی حمایت مالی از آزمایشگاه روباتیک بریستول برای تحقیقات بیشتر روی کشف جدیدش، یعنی باتری توان یافته از ادرار، را آغاز نموده است. دانشمندان این موسسه نشان دادند این باتری انرژی کافی برای شارژ یک تلفن هوشمند را داراست. اما این باتری چگونه کار میکند؟
با استفاده از یک سلول سوختی میکروبی، میکروارگانیسمها ادرار را تجزیه نموده و از آن الکتریسیته تولید میکنند.
شارژ با قدرت صدا
محققان در انگلستان تلفنی ساخته اند که قادر است با استفاده از صدای محیط اطرافش شارژ شود. این تلفن هوشمند با استفاده از یک اصل به نام اثر پیزو الکتریک ساخته شده است. در این پروژه نانو ژنراتورهایی ابداع شده که صداهای محیطی را برداشت نموده و آن را به جریان الکتریکی تبدیل میکنند.
نانومیلههای به کار رفته در این ژنراتورها حتی به صدای انسان پاسخ میدهند، به این معنی که کاربران پر صحبت تلفن همراه میتوانند تلفن خود را در حین صحبت شارژ نمایند.
رفتن به بخش دوم مقاله.
بدون دیدگاه