ایمنی در برابر آب
ایمنی در برابر الکتریسیته و برق به صورت ناخودآگاه همیشه در ذهن افراد وجود دارد. از اینرو، خودروهای برقی نیز از این قاعده مستثنا نیستند. شاید این سؤال به ذهن خطور کند. آیا این نوع خودروها در شرایط بارانی، مرطوب و یا حتی در برابر آب ایمن هستند؟! در این مقاله به شما توضیح خواهیم داد که جریان از چه قرار است.
جای تعجب نیست که در شرایط جوی بارانی و نیز در معرض آب قرار گرفتن خودروهای برقی نگران کننده باشد. با این حال، به لطف طراحی دقیق و مناسب سیستمهای شارژ مانع از نفوذ جریان آب و نیز شوک برقی میگردد. همچنین این خودروها در بارانیترین روزها با امنیت کامل قابل شارژ شدن در فضای باز هستند!
طراحی چهار مرحلهای تکنولوژی جلوگیری از شوک برقی و ایمنی خودروهای برقی
- منفذ آبگیری تعبیه شده در درگاه شارژ مانع از جریان یافتن و نفوذ آب و در نهایت شوک الکتریکی میگردد.
- به محض اتصال صحیح رابط اتصال به درگاه شارژ، امکان نفوذ جریان مایعات وجود نخواهد داشت.
- سنسور ضد شوک برقی تا زمان اتصال کامل بین خودرو و شارژر عمل مینماید. سپس مانع از برقرار جریان متناوب جهت شارژ شدن باتری خودرو میگردد.
- فشردن دکمه تعبیه شده روی اتصال شارژ فوراً جریان برق را قطع مینماید. بدون اینکه آسیبی به اتصالات وارد شود!
استاندرادهای کشوری
با توجه به افزایش روز افزون تقاضا برای خرید خودروهای برقی، درجه اهمیت ایمنیها نیز افزایش مییابد. از اینرو، ایمنی بخش برقی خودرو در برابر مایعات، رطوبت و حتی ضربه و انفجار حائز اهمیت است. خوشبختانه با توجه به پیشرفتهای اخیر در زمینه فناوری، این خودروها از ایمنی بالایی برخوردار هستند. البته نا گفته نماند که استاندارد و معیارهای علمی خودرو سازی هر کشور با کشور دیگر متفاوت است. لذا ممکن است اینطور به نظر آید که مثلاً خودروهای برقی اروپایی از همترازان کرهای خود بهتر هستند؛ ولی در عمل تفاوت چندانی ندارد. تنها تفاوت، دستورالعملها و استانداردهای متفاوت به کار گرفته شده در هر کشور است.
با مجله ولتی همراه باشید
بدون دیدگاه