خودروی برقی هیبریدی به وسیله یک موتور احتراق درونی و یک موتور برقی کار میکنند، که انرژی موتور برقی درون باتری ذخیره میشود. برای شارژ کردن باتری ، خودروی برقی هیبریدی را نمیتوان به برق متصل کرد، به جای آن با ترمز احیا کننده و از طریق موتور احتراق درونی، شارژ میشود. توان مضاعفی که توسط موتور برقی تامین شده، میتواند موتور کوچکتری را بخواهد. باتری میتواند همچنین در قدرت رسانی بارهای کمکی و کاهش در جا کار کردن موتور، در زمان ایست کامل، باشد.به طور کلی، این ویژگیها میتوانند بدون ممانعت در عملکرد، در استفاده بهتر از سوخت در جامعه نقش چشمگیری داشته باشند.
اجزای کلیدی خودروی برقی هیبریدی
(Battery Auxiliary) – باتری کمکی: در یک درایو الکتریکی (در خودروی برقی هیبریدی)، باتری کمکی در روشن کردن ماشین و حتی قبل از درگیر شدن باتری کششی برق کل خودرو را تأمین میکند و همچنین به لوازم جانبی خودرو برق یا قدرت میدهد.
DC/DC Converter – مبدل DC/DC: در خودروی برقی هیبریدی ، این دستگاه توان DC ولتاژ بالا را از باتری کششی به توان ولتاژ پایینتر DC که برای اجرای لوازم جانبی خودرو و شارژ مجدد باتری کمکی نیاز است ، تبدیل میکند.
Electreic Generator – ژنراتور برقی: ژنراتور الکتریکی الکتریسیته را در هنگام ترمز و از حرکت چرخها تولید و این انرژی تولید شده را به باتری کششی منتقل میکند. برخی از وسایل نقلیه از ژنراتورهای موتوری استفاده می کنند که هم عملکرد درایو و هم بازسازی را انجام می دهد.
Electric Traction Motor – موتور کششی برقی خودروی برقی هیبریدی : موتور کششی برقی با استفاده از توان باتری کششی، چرخهای خودرو را هدایت میکند. برخی از وسایل نقلیه برقی از ژنراتوهای برقی استفاده میکنند که هم عملکرد درایو و هم عملکرد بازسازی انرژی را انجام میدهد.
Exhaust System – سیستم اگزوز: سیستم اگزوز در خودروی برقی هیبریدی ، گازهای خروجی حاصل از موتور را از طریق لوله اگزوز به بیرون هدایت میکند. یک کاتالیزور سه راهه نیز به منظور کاهش انتشار گازهای آلاینده موتور در سیستم اگزوز طراحی و جاگذاری شده است.
Fuel Filler – پرکننده سوخت: یک نازل منشعب از توزیع کننده فشار بالا به دهانه مخزن ( باک ماشین ) نصب شده بر روی وسیله نقلیه متصل میشود تا مخزن را پر کند.
خودروی برقی هیبریدی ، یکی از انواع وسال نقلیه انرژی سبز معرفی شده به بازار و در واقع برای سوق دادن مصرف کنندگان به سمت انرژی پاک است.
(Fuel Tank (Gasoline – مخزن سوخت (بنزین): این مخزن در خودروی برقی هیبریدی ، سوخت بنزین را تا زمانی که مورد نیاز و استفاده قرار بگیرد در خود ذخیره میکند.
(Internal Combustion Engine (spark-ignited – موتور احتراق داخلی ( اشتعال جرقهای ): در این پیکربندی ، سوخت به منیفولد ورودی یا محفظه احتراق ، جایی که با هوا ترکیب می شود ، تزریق میشود و مخلوط هوا / سوخت توسط جرقهای از شمع مشتعل می شود.
Power electronics controller – کنترل الکترونیکی برق: این واحد، جریان انرژی الکتریکی را که توسط باتری کششی جریان داده میشود، و سرعت کوتور کشش الکتریکی و گشتاور تولید شده را کنترل میکند.
(Thermal System (Cooling – سیستم دمایی (خنک کننده): این سیستم در خودروی برقی هیبریدی ، محدوده دمای کاری مناسب موتور، موتور الکتریکی، الکترونیک قدرت، و سایر اجزاء را حفظ میکند.
Traction battery pack – بسته باتری کششی: باتری کششی، برق را برای استفاده توسط موتور کشش برقی ذخیره میکند.
(Transmission (Electric – واحد انتقال نیرو (الکتریکی): این واحد نیروی مکانیکی را از موتور کشش برقی برای هدایت چرخها انتقال میدهد.
حال که احزای داخلی و طرز کارکرد خودروی برقی هیبریدی را توضیح دادیم نظر شما را به برترین خودروهای برقی هیبریدی جلب میکنیم:
۱. خودروی برقی هیبریدی هیوندای سوناتا ۲۰۲۰
۲. تویوتا کمری هیبرید ۲۰۲۰
۳. هوندا آکورد هیبرید ۲۰۲۰
۴. تویوتا اوالان هیبرید ۲۰۲۰
۵. تویوتا کرولا هیبرید ۲۰۲۰
۶. هیوندای لونیک ۲۰۲۰
۷. هوندا اینسایت ۲۰۲۱
۸. فورد فیوژن هیبرید ۲۰۲۰
۹. شورولت بولت ۲۰۲۰
۱۰. کیا اپتیما هیبرید ۲۰۲۰
۱۱. تویوتا پیروس ۲۰۲۱
۱۲. تویوتا پیروس پرایم ۲۰۲۰
۱۳. فورد فیوژن انرژی ۲۰۲۰
۱۴. هوندا کلریتی ۲۰۲۰
۱۵. مینی الکتریک هاردتاپ ۲۰۲۰
۱۶. نیسان لیف ۲۰۲۰
با ولتی از اخبار و اطلاعات پایهای خودروهای برقی عقب نمانید!
بدون دیدگاه