خودروی الکتریکی بعدی جنرال موتورز یک مریخ نورد تمام برقی
جنرال موتورز خودروی الکتریکی بعدی خود را معرفی می کند: یک مریخ نورد تمام برقی
جنرال موتورز (GM) به توسعه ناوگان وسایل نقلیه الکتریکی خود ادامه داده و تصمیم گرفته است که مرزهای فراتر از کره زمین را فتح کند. جنرال موتورز قصد دارد یک مریخ نورد برقی برای ناسا آماده کند که توسط فضانوردان آرتمیس برای کاوش ماه اداره شود.
جنرال موتورز با توسعه فناوری های خودرو برای ماه بیگانه نیست. این خودروساز قبلاً سیستم هدایت اینرسی و سیستم ناوبری را برای کل برنامه آپولو ، از جمله فرود انسان در حوزه آبخیز در سال 1969 ، ایجاد کرده است. بعلاوه ، جنرال موتورز به تولید وسیله نقلیه الکتریکی Lunar Roving (LRV) که در مأموریت های 15 تا 17 آپولو استفاده می شد ، کمک کرد.
با اولین مأموریت خدمه برنامه آرتمیس که در سال 2024 راه اندازی شد ، هر دو جنرال موتورز و لاکهید مارتین قصد دارند با استفاده از تجربه قبلی خود ، فضانوردان را برای کشف ماه بیش از هر انسان دیگری استفاده کنند.
در بیانیه رسمی مطبوعاتی از جنرال موتورز ، این شرکت ها از مشارکت خود در ماموریت های آرتمیس ماه و برنامه های خود برای تحویل Lunar Terrain Vehicle (LTV) ، اولین وسیله نقلیه برای جدیدترین برنامه ماه ناسا ، خبر دادند. ریک آمبروز ، معاون اجرایی لاکهید مارتین اسپیس ، گفت:
این اتحاد نوآوری نیروگاه از هر دو شرکت را برای ایجاد یک کلاس تحول آور از وسایل نقلیه گرد هم آورده است. تحرک سطح برای فعال کردن و تداوم اکتشاف طولانی مدت در سطح ماه بسیار حیاتی است. این مریخ نوردان نسل بعدی با انجام تحقیقات علمی با اولویت بالا در ماه ، بطور چشمگیری طیف فضانوردان را افزایش می دهند که در نهایت بر درک بشریت از جایگاه ما در منظومه شمسی تأثیر می گذارد.
جنرال موتورز قصد دارد با استفاده از تجربیات خود در پیشرانه ها و فناوری های الکتریکی باتری ، یک LTV تولید کند که می تواند بیش از هر زمان دیگری پیش برود ، در حالی که فناوری های پیشرفته ای را که در ماموریت های آپولو وجود نداشت ، به خدمه ارائه دهد.
به گفته جنرال موتورز ، نسل جدید LTV در حال طراحی شده اند تا از اولین سفرهای گردشگری قطب جنوب ماه ، یک منطقه خنک و ناهموار پشتیبانی کنند. علاوه بر این ، سیستم های خودران و خودمختار “به مریخ نوردان اجازه می دهد تا برای فرود انسان آماده شوند ، خدمات بار تجاری را ارائه دهند و دامنه و سودمندی محموله ها و آزمایش های علمی را افزایش دهند.”
بدون دیدگاه